Nors rusai tikisi, kad kaltais bus pripažinti šeimininkai ir jiems įskaitytas techninis pralaimėjimas 0:3, pradeda aiškėti, kad ne šventieji tribūnose buvo ir svečių fanai.

UEFA turi duomenų, kad, nepaisant draudimų, jie į stadioną įsinešė Serbijos ir „Novorusijos“ vėliavas, oficialų NATO simbolį netgi sudegino, taip pat į aikštę mėtė įvairius daiktus ir deglus.

Skelbiama, kad dėl tokių chuliganiškų veiksmų artimiausius tris namų mačus Rusijos rinktinei gali tekti žaisti tuščiame stadione (tiesa, rusai antradienį Chimkuose draugiškame susitikime priima kazachus – DELFI), o šalies futbolo federacija neišvengs piniginės baudos.

Savo galutinį verdiktą ir sankcijas UEFA paskelbs vėliau.

Primename, kad vos prasidėjus dvikovai juodkalniečių sirgaliai metė deglą ir pataikė tiesiai į varžovų vartininką Igorį Akinfejevą, kuris iškart buvo išgabentas į ligoninę, o 67 min. po Romano Širokovo nerealizuoto 11 metrų baudinio aikštėje bei tribūnose vėl kilo neramumai ir teisėjas Denizas Aytekinas rungtynes nutraukė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2505)