„Nenorime būti nusikaltėlių statytinių įkaitais organizacijoje, kurioje sprendimai priimami ne remiantis nuostatais, o paslapčia, „strielkėse“.

Lietuvos futbolo federacija nemotyvuotu ir vienašališku sprendimu paslapčiomis atėmė iš REO teisę dalyvauti UEFA Regionų taurės varžybose, kurią klubas iškovojo pernai laimėdamas Lietuvos futbolo federacijos I-os lygos varžybas.

Apie šį akibrokštą, kaip ir atsisakymą likus vos 2 dienoms iki rungtynių registruoti naujus FK REO žaidėjus, sužinojome tik žodžiu, nes federacija atsisako savo sprendimus pranešti bei pagrįsti raštu. Tai gaujoms būdingas elgesys, kurio toleruoti nesirengiame.

REO neturi jokių skolų nei žaidėjams, nei paslaugų teikėjams, išskyrus ginčytiną skolą LFF, kuri susidarė federacijai atėmus iš REO galimybę Lietuvoje rengti UEFA Regionų taurės varžybas.

Norime padėkoti REO futbolininkams ir gerbėjams už supratimą bei palaikymą. Per 6-erius klubo gyvavimo metus kartu praėjome kelią nuo III-ios iki A lygos, viską iškovodami futbolo aikštėje. Todėl nesirengiame tapti nešvarių nusikaltėlių statytinių žaidimų įkaitais. Kol Lietuvos futbolo federacija vadovausis tokiais veiklos metodais nei klubas, nei klubo rėmėjai Lietuvos futbolo gyvenime nedalyvaus“, - rašoma REO išplatintame pareiškime.

Primename, kad sužaidus 19-a turų REO futbolininkai A lygoje su 19 taškų užėmė septintą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)