Duodamas interviu BBC specialistas pabrėžė, jog turi sėkmingos patirties Čempionų lygos turnyre, kurį jau ne vienerius metus trokšta laimėti 'mėlynųjų' savininkas Romanas Abramovičius. To iki šiol nepavyko padaryti tokiems strategams kaip Jose Mourinho, Carlo Ancelotti ir kitiems.

"Ko siekia "Chelsea" ekipa? Tapti Europos čempione. Tad jei jiems reikia pergalių garantijų, ypač Čempionų lygoje, manau, jog mano kandidatūra turėtų pradžiuginti",- kalbėjo R. Benitezas.

Per savo karjerą R. Benitezas su "Liverpool" 2005 metais triumfavo Čempionų lygoje, o dar po poros sezonų pasiekė finalą. Be to, kiek anksčiau su "Valencia" jis laimėjo UEFA taurę. Nors "Chelsea" gerbėjai prieš keletą dienų skandavo nenorį vietoje atleisto Andre Villas Boaso matyti R. Benitezo, paties stratego tai negąsdina.

"Kai tapau "Valencia" treneriu, komanda buvo žaidusi Čempionų lygos finale, o aš su "Tenerife" prasimušiau į aukščiausią lygą. Sirgaliai sakė, kad aš jaunas, todėl žiūrėjo įtariai. Po dviejų Ispanijos čempiono titulų ir UEFA taurės jie mane dievino",- pasakojo jis.

"Sirgaliai nori matyti laiminčią komandą, o man yra tą pavykę padaryti su ne vienu klubu. Kol kas jokio pasiūlymo neturiu, tad palikęs Milano "Inter" analizuoju futbolą ir laukiu palankios progos."

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją