Lietuvis aikštėje pasirodė 67 min., kai priverstinio keitimo prireikė pagrindiniam vartininkui Heurelho Gomesui, susidūrusiam su komandos gynėju Craigu Cathcartu ir patyrusiam kaklo traumą.

Į patį kovų sūkurį įmestas (tuo metu rezultatas buvo 1:1 – DELFI) G. Arlauskis pirmomis minutėmis neatrodė labai užtikrintai, tačiau galiausiai nuaidėjus finaliniam švilpukui džiaugėsi savo rankomis prisidėjęs prie pergalės ir svarbių trijų taškų.

Po istorinio debiuto telšiškis oficialiai „Watford“ svetainei papasakojo, kaip jautėsi pirmą kartą paragavęs „Premier“ lygos ir kaip reagavo į tai, kad mačo teisėjas Lee Masonas prie pagrindinio laiko pridėjo net 10 minučių.

„Atvirai kalbant, kai pastebėjau, kad teisėjas parodė, jog pridedamos 10 minučių, mintyse pagalvojau, kad tai bus sunkiausios 10 minučių mano karjeroje. Niekada prieš tai per savo gyvenimą nemačiau, kad būtų pridėta tiek papildomo laiko.

Man buvo išties labai sunku, nes žaidžiau ne nuo pradžių. Todėl tiesiog mąsčiau taip: „Laimėkime šias rungtynes ir važiuokime namo“.

Tos paskutinės minutės buvo sunkiausios 10 minučių mano gyvenime. Ir atrodė, kad jos truko ilgiau (iš tiesų komandoms teko žaisti 12 min. – DELFI), bet aš labai džiaugiuosi dėl komandos ir draugų. Visi atlikome puikų darbą.

Blogai, kad Heurelho patyrė traumą ir man aikštėje teko pasirodyti sudėtingu momentu. Tuo metu galvojau ne apie save, o apie Heurelho.

Nesureikšminu to, kad praleidau įvartį (89 min. rezultatą iki 2:3 sušvelnino Jordanas Ayew – DELFI). Svarbiausia, kad laimėjome ir iškovojome tris taškus“, – sakė G. Arlauskis.

Šeštadienį „Watford“ namuose susitiks su „Norwich City“, bet šeimininkų vartus greičiausiai vėl gins H. Gomesas, nes atlikus tyrimus paaiškėjo, kad jokių rimtesnių sužeidimų jis nepatyrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)