Turnė po JAV pergale pradėjo Prancūzijos čempionai „Paris Saint-Germain“ futbolininkai, tarpsezoniu atsisveikinę su puolėju iš Švedijos Zlatanu Ibrahimovičiumi. Oregono valstijoje jie 3:1 (1:1) nugalėjo Milano „Inter“ (Italija) ekipą.

Du įvarčius nugalėtojams pelnė gynėjas Serge'as Aurier (14 ir 87 min.), vieną – Layvinas Kurzawa (61 min.), o garbės įvartį pralaimėjusiems pelnė Stevanas Jovetičius (45+3 min. iš 11 m baudinio).

Susitikime Europoje Anglijos čempionas „Leicester City“ klubas, Glazge tik po baudinių serijos 6:5 įveikė vietos „Celtic“ (Škotija) komandą. Pagrindinis rungtynių laikas baigėsi lygiosiomis 1:1 (0:0), o pratęsimas nebuvo žaidžiamas.

Antrojo kėlinio pradžioje svečius į priekį išvedė Riyadas Mahrezas (46 min.), į išlyginamąjį įvartį įmušė Eoghanas O'Connellas (59 min.).

Artimiausios trejos šio turnyro rungtynės JAV bus žaidžiamos trečiadienį – Madrido „Real“ (Ispanija) klubas susitiks su „Paris St Germain“ futbolininkais, Miuncheno „Bayern“ (Vokietija) komanda išmėgins jėgas su „AC Milan“ (Italija) vienuolike, o Londono „Chelsea“ ekipa žais su „Liverpool“ (abu – Anglija) klubu.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją