Prancūzijos rinktinės ir „raudonųjų velnių“ žvaigždė P. Pogba – dažnas svečias žiniasklaidos antraštėse. Čia daug dėmesio skiriama jo šukuosenoms ir skandalingiems pareiškimams socialiniuose tinkluose.

Jo bičiulis P. Evra įspėja kolegą, kad jis gali patekti į taip vadinamus D. Beckhamo spąstus – daugiau bus domimasi jo gyvenimu už aikštės ribų nei futbolo žaidimu, o profesionalo ir asmeninio gyvenimo linija juk labai plona.

„Jei jis prastai sužaidžia, žmonės kalba ne apie tai. Jie kritikuoja jį už tai, ką futbolininkas pasakė socialiniuose tinkluose ar kokią pasidarė šukuoseną, – kalbėjo P. Evra. – Nenorėčiau, kad jo įvaizdis būtų svarbiau už žaidimą. Bijau, kad žmonės kritikuos jį taip, kaip kažkada D. Beckhamą“.

P. Evra atskleidė, kad tai jis iš dalies atsakingas dėl skambaus P. Pogba persikėlimo į „Olda Trafford“ stadioną 2016 metų vasarą. 103,9 mln. eurų sutartis leido prancūzui apsivilkti „Manchester United“ aprangą.

P. Pogba tuomet reikėjo nedidelio padrąsinimo ir P. Evra padėjo tautietį pastūmėti tinkama linkme.

„Sakiau jam, kad jei ruošiasi keisti komandą, tuomet turėtų eiti į „Manchester United“. „Juventus“ - nuostabus klubas, tačiau „Man United“ – milžiniška galimybė jam. Paulis yra man kaip brolis ir noriu jam tik geriausio, – sakė P. Evra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją