Į interviu zoną po rungtynių L. Enrique atėjo pastebimai susinervinęs, tačiau dar labiau jį įsiutino žurnalisto Jordi Grau klausimai apie taikytą taktiką rungtynių su PSG metu.

„Akivaizdu, kad tu gerai nematei rungtynių. Mes bandėme keisti žaidėjų išsidėstymą iš 4-3-3 į 4-2-1, bandėme daryti viską, kad Lionelis Messi gautų daugiau laisvės. Pakartosiu, jeigu tau reikia ieškoti kaltų, toks esu aš. Nesiknisk giliau, gerai?“, – pradžioje žurnalistui moralą atskaitė L. Enrique.

Kaip praneša įvykio liudininkai, netrukus, išjungus vaizdo kameras L. Enrique metėsi link žurnalisto mėgindamas jam suduoti – trenerį laiku spėjo sulaikyti trys greta buvę vyrai.

„Nelieskite manęs, nelieskite, – link žurnalisto veržėsi treneris, – Įdomu, ar šitas kvailys ko nors galėtų paklausti, jeigu mes laimėtume?“

Tuo L. Enrique's pykčio priepuolis nesibaigė. Netrukus treneris atsisakė duoti interviu, kurio prašė oficialus lygos Čempionų lygos transliuotojas „Atresmedia“ ir gali sulaukti baudos.

Ispanijos žiniasklaida skelbia, kad vis didesnė įtampa tvyro ir „Barcelona“ ekipos rūbinėje.

AS šaltiniu teigimu, pralaimėjimas Paryžiuje gerokai sudrebino stratego kėdę, o juo nepatenkinti yra ir garsiausi komandos futbolininkai.

„Žaidėjai yra nusivylę treneriu. Akivaizdu, kad jis nebegali motyvuoti komandos, o jo priimami sprendimai nėra vykdomi. Žaidėjai nebetiki treneriu“, – tvirtina šaltinis.

Aštuntfinalyje patirtas pralaimėjimas 0:4 praktiškai reiškia, kad UEFA Čempionų lygoje „Barcelona“ savo pasirodymą baigs po atsakomųjų rungtynių.

Nacionaliniame Ispanijos čempionate „Barca“ kol kas yra antra, nuo pirmaujančio Madrido „Real“ klubo atsiliekanti 1 tašku. Visgi „Real“ komanda yra sužaidusi dviem mačais mažiau už katalonus.

46-erių L. Enrique „Barcelona“ komandą treniruoja nuo 2014-ųjų. Pastaruosius dvejus metus jo vadovaujami katalonai tapo Ispanijos čempionais, triumfavo ir 2014-2015 m. UEFA Čempionų lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)