Nors tiksli vyrų tapatybė dar nėra nustatyta, jie identifikuojami kaip futbolo fanai iš Čekijos, atvykę palaikyti „Sparta“ komandos.

Įvykio liudininkas pasakoja, kad grupė futbolo aistruolių apsupo viešoje vietoje išmaldos prašiusią moterį ir imitavo šlapinimosi procesą, o vienas iš jų tai padarė iš tikrųjų.

Prastos kokybės vaizdo įraše matyti, kaip benamė moteris keturiomis bando pasitraukti nuo ją pažeminti nusprendusių vyrų.

Jei čekų sirgaliai „pasižymėjo“ turistų lankomoje zonoje, jų palaikoma komanda Romoje pasirodė tikrai įspūdingai – „Sparta“ 3:0 įveikė vietos „Lazio“ ir žengė į Europos taurės ketvirtfinalį.

Paminėtina, kad tai jau ne pirmas apgailėtinas futbolo aistruolių sukeltas incidentas pastarąją savaitę. Daug triukšmo sukėlė ir olandai – Eindhoveno PSV aistruoliai, viešoje vietoje Madride nusprendę pasityčioti iš čigonių.

Valkataujančioms moterims miesto centre jie mėtė centų monetas ir kvatodamiesi stebėjo, kaip jos pešasi tarpusavyje, o netrukus ant asfalto ėmė mėtyti ir duonos gabalėlius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)