D. Matulevičiaus iki šiol žaidė Rumunijos Tirgu Žiu „Pandurii“ komandoje, su kuria turėjo sutartį iki šių metų liepos mėnesio pabaigos. Pranešama, kad Kazachstano ekipa lietuviui per du metus turėtų sumokėti milijoną JAV dolerių.

Kazachstano futbolo čempionate „Tobol“ komanda per 16 turų surinko 18 taškų ir 12 komandų turnyre užima 7-ą vietą. D. Matulevičius šeštadienį jau debiutavo naujojoje komandoje. Kazachstano čempionato mače lietuvis žaidė visą mačą, o „Tobol“ namuose lygiosiomis 2:2 sužaidė su ketvirtą vietą užimančia „Atyrau“ komanda. Kostanajaus klube visas 90 min. žaidė dar vienas futbolininkas iš Lietuvos - Arūnas Klimavičius.

Debiuto rungtynėse D. Matulevičius galėjo išplėšti pergalę šeimininkams. Prieš pat rungtynių pabaigą jis galingu smūgiu pasiuntė kamuolį į vartus, tačiau įvartis dėl taisyklių pažeidimo nebuvo įskaitytas.

Rumunijos Tirgu Žiu „Pandurii“ komandoje D. Matulevičius žaidė tris sezonus. Per 69 mačus lietuvis pelnė 25 įvarčius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)