Viena iš iškilmingos oro uoste vykusios ceremonijos „vinių“ tapo sportininko biusto atidengimas, kurio nuotraukos žaibiškai apskriejo viso pasaulio žiniasklaidą ir socialinius tinklus.

„Tai – kažkokia parodija, vaizdas – komiškas“, – žodžių į vatą nevyniojo „The Telegraph“ reporteris.

Pats C. Ronaldo nekomentavo, kaip vertina vietos menininko kūrinį, tačiau ši greta biusto įamžinta futbolininko nuotrauka – labai iškalbinga.

„Šis biustas tikrai taps vienu iš Madeiros traukos objektų“, – kvatojosi vienas socialinio tinklo „Twitter“ vartotojų.

Primename, kad dar artėjant oficialioms iškilmėms, sprendimu oro uostui suteikti futbolininko vardą pasipiktino kai kurie portugalų politikai.

Buvęs šalies socialistų partijos pirmininkas Francisco Seixesas pareiškė, kad C. Ronaldo vardo suteikimas oro uostui – tai absurdas.

„Futbolininko vardu reikia vadinti ne oro uostus, o stadionus ar arenas. Manau, kad toks noras įsiteikti žvaigždei prasilenkia su sveiku protu. Oro uostą reikėjo pavadinti ne C. Ronaldo, o Alberto Joao Jardimo – ilgamečio Madeiros prezidento (1978-2015, – red. past.) vardu, jis šios salos labui padarė labai daug ir yra pavzdys daugeliui. Tačiau aš suprantu, kad C. Ronaldo vardas pasauliui sako daug daugiau nei A. J. Jardimo, todėl mes pasiduodame populistiniams sprendimams“, – piktinosi politikas.

Madeiros sostinėje Funčalyje, kuris yra gimtasis C. Ronaldo miestas, superžvaigždė jau turi savo skulptūrą (praėjusiais metais ji buvo suniokota ant nugaros dažais nupiešus Lionelio Messi pavardę ir numerį), čia veikia ir C. Ronaldo vardo muziejus, kuriame įdarbinti paties futbolininko giminaičiai.

Į Madeirą su Portugalijos rinktine atskridęs C. Ronaldo kartu atsigabeno ir Europos čempionų taurę, kurią praėjusią vasarą iškovojo pirmenybėse Prancūzijoje. Taurė į Madeirą atskraidinta pirmą kartą.

Visgi visą šventinę atmosferą kiek apkartino šaukštas deguto – salos sostinėje Funčalyje vykusias kontrolines rungtynes antradienio vakarą Portugalijos rinktinė 2:3 pralaimėjo Švedijos futbolininkams.

Cristiano Ronaldo biustas Madeiros oro uoste
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)