Abiems ekipoms šios rungtynės turėjo didelę svarbą, kadangi tai buvo vienintelis jų šansas prasimušti į tarptautines varžybas. Pirmasis mačo įvartis krito sužaidus vos 16 minučių, kuomet tiksliu smūgiu "Lens" vartų sargą nuginklavo veteranas Pedro Pauleta. Pirmasis kėlinys taip ir baigėsi paryžiečiams pirmaujant 1:0.

Tačiau "Lens" žaidėjai nepalūžo ir antrajame kėlinyje sužaidus vos 5 minutes kitas veteranas Eric'as Carriere sugebėjo išlyginti rezultatą.

Pusiausvyra rungtynėse išsilaikė iki paskutinių minučių, tačiau jau pridėto laiko metu "Lens" kapitonas Hiltonas baudos aikštelėje pargriovė po keitimo pasirodžiusį Peguy Luyindula, o teisėjo skirtą 11 metrų baudinį sėkmingai realizavo Bernardas Mendy.

Po šios pergalės "P.S.G" tapo pirmuoju Prancūzijos klubu, laimėjusiu lygos taurę tris kartus, o klubo treneriui Pauliui Le Guenui tai buvo pirmasis trofėjus su sostinės ekipa.

"Lens" 1 - 2 "PSG"

19` [0 - 1] Pedro Pauleta

52` [1 - 1] Eric Carriere

90` [1 - 2] Bernard Mendy (11 m b.).

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją