Mūsų nacionalinė vyrų salės futbolo rinktinė Kaune kausis su Prancūzijos, Albanijos ir Maltos atstovais. Aukščiausia pagal rangą prancūzų komanda šių metų kovą žaidė Europos čempionato pagrindiniame etape Slovėnijoje, tačiau užėmusi trečią vietą nepateko į atkrintamąsias varžybas.

Albanai Kaune sieks revanšo prieš prancūzus, su kuriais susitiko šių metų sausį ir nusileido rezultatu 2:5. Maltos rinktinė pastaraisiais metais tarptautinėse varžybose demonstruoja prastus rezultatus. Lietuviai, savo ruožtu, penktą kartą pasirodys Pasaulio čempionato atrankoje ir pasistengs mesti iššūkį visoms atvykstančioms komandoms.

Rinktinės treneris Kęstutis Rudžionis vos sužinojęs varžovus išskyrė prancūzus kaip favoritus bei pažymėjo, kad turnyro rengimo data kelia nuogąstavimų.

„Prancūzai mūsų grupėje favoritai, o visos likusios parodys, ką gali. Varžybų laikas yra mums nepalankus, nes įprastai dar neprasideda nacionalinis čempionatas ir neaišku, kokioje formoje žaidėjai bus, kokią praktiką turės. Tokia realybė, bet tai netapo staigmena, ruošimės“, – pažymėjo treneris.

UEFA salės futbolo taurės turnyro burtai „Inkarui“ lėmė kelionę į Austriją

UEFA būstinėje Nione ištraukti 20115-2016 metų sezono UEFA salės futbolo taurės turnyro preliminaraus ir pagrindinio etapo burtai.

Lietuvai atstovausiantis šalies čempionas Kauno „Inkaro“ klubas varžybas pradėjo rugpjūčio (25-30 d.) pabaigoje nuo preliminaraus etapo.

Lietuvos čempionai žais A grupėje su turnyro šeimininke Vienos „Stella Rossa“ ekipa, Prancūzijos „Kremlin-Bicetre United“ komanda ir Stambulo „Üniversitesi SK“ (Turkija) komanda.

A grupės nugalėtoja iškovos vienintelį kelialapį į pagrindinio etapo pirmos grupės turnyrą (rugsėjo 29 – spalio 5 d.) Kipre bei varžysis su Jugorsko „TTG-Ugra“ (Rusija), Tbilisio „Georgians“ (Gruzija) bei Nikosijos APOEL (Kipras) futbolininkais.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)