Kaip jau žinoma, nuo 2015 metų MLS lyga ketina plėstis. Joje nuo minėtų metų žais „Manchester City“ klubo projektas „New York City“ bei „Orlando City“ ekipos, o dabar prie jų prisijungs ir D. Beckhamo valdoma ekipa iš Majamio.

Ši naujiena buvo pranešta konferencijoje, kurioje dalyvavo pats D. Beckhamsas, MLS įgaliotinis Donas Garberas ir Majamio apygardos meras Carlosas Gimenezas.

D. Beckhamas pastaruoju metu ieško vietos Majamyje, kur galėtų stovėti klubo stadionas. Buvęs „Manchester United“ saugas ieško investuotojų, kurie padėtų pastatyti stadioną bei įsigyti žaidėjus.

„Tai jaudinantis metas man, mano šeimai, draugams ir partneriams. Mes sukursime futbolo klubą, kurį mylės milijonai žmonių visame pasaulyje. Norime sukurti komandą ne tik Majamiui, bet visam pasauliui“, - kalbėjo D. Beckhamas.

„Norėjau sukurti futbolo klubą iš pagrindų. Norėjau sukurti komanda, kuri būtų labai asmeninė. Viską ką dariau per savo karjerą buvo labai asmeniška. Mano sprendimai taip pat buvo asmeniniai. Šis sprendimas yra tikrai didelis, bet jis taip pat asmeninis. Norėjau sukurti savo komandą“, - tęsė anglas.

„Majamis yra labai gyvas miestas, kuriame yra daug aistros. Prieš dešimt metų čia buvo komanda, kuri gaila, kad išnyko. Žinau, kad šis miestas vėl pasiruošęs futbolui. Žinau, kad šis projektas bus tikrai sėkmingas“.

„Kad būtum sėkmingas, turi dirbi sunkiai. Tą dariau visą savo karjerą ir tą darysiu toliau. Sunkiai dirbsiu dėl Majamio ir dėl MLS lygos, kad sukurčiau sėkmingą komandą. Mes nenorime pinigų iš miesto žmonių. Patys finansuosime stadiono statybas. Dėl to dirbome labai sunkiai Ieškome tinkamų investuotojų, Kalbu ne tik apie turtingus žmones, bet ir apie žmones, kurie jaučia aistrą futbolui“, - užbaigė 38-erių metų anglas.

Manoma, kad D. Beckhamui dar reikės kelių mėnesių, kol visi formalumai dėl Majamio klubo bus užbaigti. Saugo klubas taps 22-uoju klubu MLS lygoje.