M. Allegri ankščiau buvo pareiškęs, kad savo noru paliks „Milan“ klubą vos tik sezonas pasibaigs. Visgi „Rossoneri“ vadovybė tiek laukti neketino ir patvirtino, kad sutartis yra nutraukiama.

„Milan“ klubas norėtų padėkoti M. Allegri ir visam jo trenerių štabui už nuveiktą darbą ir palinkėti profesinės sėkmės. Komandą laikinai treniruos Mauro Tassotti“, – oficialiai pranešė klubo vadovai.

Šiame sezone milaniečiams sekasi sunkiai ir jie yra vos 11-oje nacionalinių pirmenybių turnyro lentelės vietoje. Per sužaistas 19 varžybų „Serie A“ čempionate „Milan“ futbolininkai yra surinkę tik 22 taškus.

46-erių metų strategas tapo „Rossoneri“ treneriu 2010 metais ir iš karto iškovojo „Serie A“ čempionų titulą. Visgi su kiekvienais metais jo vadovaujamos ekipos pasirodymai tik prastėjo. Praeitame sezone užimta jau tik 3-ia vieta.

Žiniasklaidoje minimi kandidatai galintys pakeisti M. Allegri vyriausiojo trenerio poste. Tai „Southampton“ klubo (Anglija) treneris Mauricio Pocchetino, taip pat Gennaro Gattuso, „Swansea“ komandos (Velsas) strategas danas Michaelis Laudrupas, olandas Guusas Hiddinkas bei Filippo Inzaghi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)