Nuobodžiame Mančesterio ekipų derbyje nebuvo nei įvarčių, nei daug progų juos įmušti, o pagrindinis įvykis užfiksuotas mačui artėjant prie pabaigos, kai iš aikštės buvo išvarytas Marouane'as Fellaini.

83 min. belgas užsidirbo geltoną kortelę (apskritai pirmasis ispėjimas rungtynėse), o 84 min. jis nesusivaldė akistatoje su varžovu Sergio Aguero. Galva oponentui nestipriai kaukštelėjęs saugas priešais save iš karto išvydo raudoną kortelę ir turėjo palikti stadioną.

RED CARD! Fellaini headbutts Aguero! What was he thinking?! 🔴#MCIMUN #Fellaini pic.twitter.com/q3H724hPeq— Rush Football (@RushFootball_) April 27, 2017

Nors per likusį laiką „Manchester City“ surengė tikrą vartų šturmą, įvarčio pasiekti šeimininkams taip ir nepavyko (vieną kartą kamuolys buvo pasiųstas į vartus, bet arbitras užfiksavo nuošalę).

Abu Mančesterio klubai yra sužaidę po 33 rungtynes. „Man City“ užima ketvirtąją vietą (65 tšk.), o „Man United“ – penktąją (64).

„United“ Anglijos čempionate nepralaimėjo jau 24 rungtynių iš eilės ir taip pakartojo klubo rekordą. 2010-2011 m. pirmenybėse „raudonųjų velnių“ niekas taip pat nenugalėjo per 24 dvikovas iš eilės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)