Visgi su draugu vos užsukęs į Madrido prekybos centre „Zoco Pozuelo“ esančią kavinę C. Ronaldo sulaukė gausybės smalsių žvilgsnių ir apkalbų, o prisėdęs prie staliuko ir užsisakęs ramunėlių arbatos netrukus buvo priverstas ir fotografuotis su vienu po kito į eilę besirikiuojančiu savo gerbėju, šiaip kavinės lankytoju ar net prekybos centro darbuotoju.

Nors iš pradžių smalsuoliai prie C. Ronaldo artinosi nedrąsiai, šiam užsisakius kitą puodelį arbatos pastarųjų drovumas išgaravo ir jie ėmė veržtis link savo dievuko.

Mielai su jais pozavęs ir bendravęs portugalas galiausiai pakilo ir išvažiavo, bet džiaugėsi tuo, kad vietinių buvo sutiktas taip šiltai.

„Tai – ženklas, kad žmonės žavisi mano darbu ir tuo, koks aš esu. Džiaugiuosi, nes tai reiškia, kad esu geras žaidėjas“, – nusišypsojo C. Ronaldo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)