A. Wengeras buvo išvarytas iš aikštės, kai pernelyg garsiai mėgino prieštarauti teisėjui, paskyrusiam 11 m baudinį į „Arsenal“ vartus per pridėtą rungtynių laiką. Dramatišką dvikovos pabaigą strategas norėjo pažiūrėti iš žaidėjams skirto tunelio į drabužines.

Kai priėjęs ketvirtasis teisėjas davė jam suprasti, kad A. Wengeras turi visiškai išeiti iš stadiono, pastarasis stumtelėjo jį. Tiesa, po rungtynių „Arsenal“ treneris atsiprašė.

„Galvojau, kad galiu iš tunelio stebėti rungtynes. Gailiuosi. Turėjau užčiaupti burną ir keliauti namo. Atsiprašau už tai“, - kalbėjo A. Wengeras. Jo auklėtiniai vis dėlto sugebėjo išplėšti pergalę – aštuntąją pridėto laiko minutę Alexis Sanchezas realizavo 11 m baudinį ir „Arsenal“ šventė pergalę 2:1.

Spėliojama, kad atsiprašymo Anglijos futbolo asociacijai (FA) neužteks – A. Wengeras veikiausiai sulauks diskvalifikacijos. Kokia bus bausmės trukmė, paaiškės po papildomo FA tyrimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)