Šventės organizatoriai žada, jog futbolo aikštelėje garbių miesto politikų komanda susikaus su dailiosios lyties atstovėmis – blondinių komanda.

Klubo organizuojama šventė vyks rugsėjo 24 d. šeštadienį nuo 11.00 val. „Granitas“ namų stadione.

Anot vieno šventės organizatorių, FK „Granitas“ prezidento Konstantino Aleksandrovičiaus, pagrindinis šventės organizatorių tikslas yra visiems šventės dalyviams pasiūlyti aktyvių pramogų ir galimybę futbolo gerbėjams kartu smagiai palydėti vasaros futbolo sezoną.

„Šventėje netruks ne tik su futbolu susijusių pramogų – vaikai su tėveliais kausis smagiųjų estafečių varžybose, Naujojoje Vilnioje įsikūręs bokso klubas žiūrovams pristatys parodomąsias bokso dvikovas, bendrausime ir aktyviai pramogaudami palydėsime vasaros sezoną“, - apie būsimos šventės programą pasakojo K. Aleksandrovičius.

„Tokių bendruomenės narių susibūrimų tikslas yra aktyvus laisvalaikio praleidimas pramogaujant kartu su šeimos nariais. Tikimės, jog šventės dalyviai ir jos svečiai pasinaudos proga smagiai baigti vasaros futbolo sezoną, o mes visiems futbolo gerbėjams suteiksime daug gerų emocijų“, - vylėsi „Granitas“ vadovas.

FK „Granitas“ vaikų futbolo mokykloje nuolat treniruojasi per 200 vaikų, mokyklos skirtingo amžiaus vaikų komandos yra nuolatinės vaikų futbolo turnyrų prizininkės šalyje.

Pagrindinė klubo komanda, kurios pagrindą sudaro klubo išugdyti aštuoniolikmečiai-devyniolikmečiai futbolininkai, žaidžia Lietuvos futbolo čempionato II lygos Pietų divizione ir yra viena turnyro lyderių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją