Prieš pusantrų metų po patirtos traumos ir nesėkmingai susiklosčiusios karjeros Lenkijoje, N. Valskis papildė „Trakų“ ekipą, pradėjo mušti įvarčius ir su komanda iškovojo sidabro apdovanojimą. Šiemet toks pat pasiekimas buvo pakartotas dar kartą, o pats futbolininkas iki pat sezono pabaigos kovojo dėl rezultatyviausio A lygos žaidėjo titulo.

Apsivilkęs „Trakų“ marškinėlius, N. Valskis netruko sugrįžti į Lietuvos nacionalinę rinktinę, kur treneris Edgaras Jankauskas jam iškart rado svarbų vaidmenį. Nenuostabu, kad geriausią futbolą per savo karjerą demonstruojantis futbolininkas ir vėl sulaukė užsienio komandų pasiūlymų.

„Neabejotinai, Nerijus buvo svarbi komandos dalis. Tiek jo įvarčiai, tiek jo demonstruojamas sportinis pyktis, tiek autoritetas jaunesniems žaidėjams stipriai prisidėjo prie to, kad „Trakai“ dvejus metus iš eilės Lietuvoje sugebėjo iškovoti antrą vietą. Klubas dėkoja už įvarčius ir atsidavimą, linki sėkmės būsimame karjeros etape ir laukia sugrįžtant“, – sakė klubo sporto direktorius Virmantas Lemežis.

N. Valskis naujoje komandoje žais su dar vienu lietuviu vartininku Emilijumi Zubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)