Pirmame kėlinyje prie treniruočių aikštyno, kuriame vyko kontrolinis susitikimas, prisigretino karvių ir avių banda. Drąsiausias bulius lyg niekur nieko nudrožė išilgai aikštės – nuo vienų vartų iki kitų.

Apuostęs vartų konstrukciją gyvulys panūdo pasišalinti, bet įsipainiojo į apsauginį tinklą. O kiek pasimuistęs ir išsilaisvinęs nusprendė gavęs užtektinai dėmesio ir sparčia ristele išbėgo į „užkulisius“.

O gal išbėgo ir dėl to, kad tuo metu aikštėje pasirodė... aviganis šuo. Kaip ten bebūtų, pastarasis padėjo įvesti tvarką ir pratęsti rungtynes, kurias AEL ekipa laimėjo 3:1.

Tad futbolininkai šįkart galėjo ne tik repetuoti savo žaidimą, bet ir pasitreniruoti, kaip elgtis per garsųjį Pamplonos bulių bėgimo festivalį. Laimei, nei vienos komandos marškinėliai nebuvo raudoni.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)