„Noriu visų atsiprašyti, kad nesusivaldžiau ir nesusitvardžiau pirmame kėlinyje. Aš taip neturėjau elgtis. Mums reikia gerbti vieniems kitus. Aš ir dabar manau, kad nesąžininga buvo smūgiuoti į vartus po Carloso Selcedo traumos. Aš šaukiau, kad žaidimą sustabdytų. Tačiau nieko neįvyko.

Beje, Naujosios Zelandijos rinktinės vyriausiojo trenerio asistentas taip pat turi prisiimti kaltę už tą epizodą. Aš girdėjau, kaip jis mane įžeidinėjo ispaniškai. Pakartoti šių žodžių tiesiog neturiu teisės. Patikėkite manimi, švelniai tariant, tai buvo nekultūringa. Tegul tai būna jo sąžinės dalykas“, „R-Sport“ cituoja meksikiečio žodžius.

Rungtynės, vykusios Sočio „Fišt“ stadione, baigėsi Meksikos pergale 2:1.

Dar pirmo kėlinio viduryje aikštėje kilo suirutė, kuomet Naujosios Zelandijos rinktinei įvartį pelnęs Chrisas Woodas bandė smūgiuoti į vartus tuo metu, kai ant žolės gulėjo traumą patyręs C. Salcedo. Į šią situaciją itin emocingai reagavo treneris J. C. Osorio, varžovų žaidėjams ir trenerių štabui pasiuntęs keletą necenzūrinių žodžių.

Pačioje rungtynių pabaigoje aikštėje kilo masinis susistumdymas, kuriame dalyvavo keliolika abiejų komandų žaidėjų. Visgi mačo arbitras Bakary Gassama po vaizdo peržiūros apsiribojo parodydamas tik tris geltonas korteles aršiausiems rungtynių dalyviams.

Neatmetama galimybė, kad FIFA imsis papildomo tyrimo ir taikys papildomas sankcijas.

Po dviejų turų Meksika, kaip ir Rusiją 1:0 įveikusi Portugalija, turi 4 taškus. Rusijos rinktinės sąskaitoje – 3 taškai. Kurios komandos pateks į pusfinalį, paaiškės šeštadienį. Be taškų esanti Naujoji Zelandija į kitą etapą patekti nebeturi galimybių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją