„Mes galime didžiuotis komanda ir trenerių štabu. Daug kas nenorėjo, kad „Real“ taptų Ispanijos čempionu. Bet mes kovojome iki pabaigos. Juk mes esame Madrido „Real!“

„Mūsų tikslas yra laimėti Ispanijos čempionatą ir visus kitus turnyrus, kuriuose mes dalyvaujame. Mums šis sezonas yra sėkmingas. Iki kito finalo mums dar liko dvi savaitės. Sezono pabaigoje turėjome progą iškovoti du trofėjus. Vieną jau turime, o galime kelti į viršų dar ir kitą“, – Marcelo žodžius cituoja Goal.com.

„Real“ klubas Ispanijos čempionu tapo po penkerių metų pertraukos. Pastarąjį kartą madridiečiams tai buvo pavykę 2012-ais. Per tą laikotarpį sostinės komanda triskart buvo antra ir syki liko trečioje vietoje.

Birželio 3-ią dieną Kardifo (Velsas) „Millenium“ stadione „Real“ klubas žais UEFA Čempionų lygos turnyro finalo mačą su Turino komanda „Juventus“ (Italija) ir stengsis pirmą kartą varžybų istorijoje apginti titulą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)