Sekmadienį namuose „Gaziantepspor“ futbolininkai 3:1 (1:1) nugalėjo aštuoniolikos komandų turnyro autsaiderę „Elazigspor“ (7 tšk.) ekipą ir nutraukė trijų iš eilės pralaimėjimų bei keturių iš eilės nelaimėtų rungtynių serijas.

Puolėjas Darvydas Šernas mačui nebuvo registruotas, o vartininkas Žydrūnas Karčemarskas ir gynėjas Marius Stankevičius šeimininkų gretose žaidė visą susitikimą.

Ypač aktyvus buvo M. Stankevičius, kuris 10-ą minutę buvo įspėtas, o 31-ą minutę įmušė įvartį į savo vartus ir išlygino rezultatą 1:1.

Po įvartį nugalėtojams pelnė Cenkas Tosunas (2 min.), Turgutas Sahinas (64 min.) bei Muhammetas Demiras (71 min. iš 11 m baudinio).

Svečiai rungtynes baigė nepilnos sudėties – antrojo kėlinio pabaigoje raudona kortelė buvo parodyta Tidiane'i Sane (81 min.).

Lygoje pirmauja Stambulo „Fenerbahce“ (28 tšk.) klubas, lenkiantis „Kasimpaša“ (25 tšk.) komandą bei Stambulo „Galatasaray“ (22 taškai) futbolininkus.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)