„Atvirai pasakius, kiek laiko rungtyniauju „Žalgiryje“, su tokio pajėgumo komanda mums teks žaisti pirmą kartą. Esame žaidę prieš Pirmos lygos ekipas, tačiau su II-os ar III-ios lygos komanda varžysimės pirmą kartą. Mums tai bus neįprastas išbandymas.

Apie „Radviliškio“ ekipą daug girdėti neteko, o ir surasti II-os lygos komandų sudėtis dažnai būna gan sunki užduotis. Žinau, kad juos treniruoja Mindaugas Urbonavičius, yra kažkada tekę su juo ir pažaisti futbolą. Bus smagu susitikti“, – sakė M. Kuklys.

Nors žalgiriečiams teks rungtyniauti ne prieš itin pajėgią ekipą, žalgirietis teigia, kad stengtis jį skatins ne tik sportinis principas ar noras patekti į pusfinalį.

„Prie pat Radviliškio gyvena mano žmonos močiutė, tai labai tikiuosi ją išvysti stadione. Tai jau būtų antras kartas, kai ji stebėtų mane žaidžiantį, tad jausmas bus labai malonus. Galbūt bus ir dar daugiau stimulo stengtis. Žinoma, atkeliaus ir mano tėvai bei giminės, tad turėsime neprastą palaikymą“, - atviravo iš Šiaulių kilęs futbolininkas.

Savo krašto laikraščiui „Radviliškio“ treneris M. Urbonavičius teigė, kad rungtynės su žalgiriečiais bus „puiki proga garbingai užbaigti pasirodymą taurėje“, o su kitokia rungtynių atomazga nėra linkęs taikytis ir M. Kuklys.

„Šeštadienį mums pakišti koją galėtų nebent sugadinta aikštė (šypsosi). Arba beribis varžovų kovingumas. Visada gerbiu varžovus, bet pagal meistriškumą jie mums tikrai neprilygsta. Todėl nematau priežasčių, kodėl neturėtume iškovoti pergalės.

Negali būti net kitokių minčių: turėsime žaisti susikaupę ir iškovoti pergalę. Nesvarbu, prieš kurios lygos komandas žaidžiame, bet niekada negalime jų nuvertinti. „Žalgiris“ visada kovoja tik dėl pergalės. Tačiau nuspėti rungtynių baigtį gan sunku: gal tai bus dviženklis rezultatas, o gal ne. Visgi neturime uždavinio pelnyti 10-20 įvarčių, mums svarbiausia tiesiog iškovoti pergalę. Turime patekti į kitą etapą“, – ryžtingai tikino žalgirietis.

LFF taurės ketvirtfinalio rungtynės tarp „Radviliškio“ ir Vilniaus „Žalgirio“ vyks jau šį šeštadienį, rugpjūčio 20-ąją. Mačas Radviliškio miesto stadione prasidės 18 valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)