Geriausios Lietuvos futbolo komandos, žinomiausi futbolo žaidėjai, futbolo kamuolių žonglieriai, sporto ir pramogų pasaulio atstovai susitiks futbolo aikštėje, kuri bus specialiai paruošta žaidimui – padengta 60 metrų ilgio ir 30 metrų pločio dirbtinė žolė.

Į renginį pakviesti ne tik Lietuvos futbolo žaidėjai, Lietuvos futbolo garbės klubo nariai, bet ir užsienio žvaigždės – tokios kaip Mateja Kežmaasn, Hernanas Crespo, Jose Luisas Chilavertas, Frankas Rijkaardas, Predragas Mijatovičius ir kiti.

Serbas M. Kežmanas nusifilmavo trumpame vaizdo klipe, kuriame kviečia lietuvius ateiti į šią šventę ir žengti pirmą žingsnį futbolo populiarinimo Lietuvoje link.

„Futbolo dienos 2014“ metu vyks rungtynės, kuriose Lietuvos įžymybės
kartu su pasaulio futbolo legendomis susikaus su A lygos žvaigždžių
komanda. Vyks 11 metrų baudinių ir baudos smūgių rungtys, žiūrovus savo
triukais stebins futbolo freestylerių komanda iš Prancūzijos „Street Style Society“.

Renginio žiūrovai įsitikins, jog futbolą gali žaisti ne tik vyrai – judėjimas „Moterys už futbolą“ bei moterų futbolo komanda parodys savo sportinius sugebėjimus futbolo aikštėje. Renginį vainikuos apdovanojimų įteikimas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)