„Pasirinkę mokslus LSU, labiausiai motyvuoti du studentai turės galimybę stažuotis ne tik Lietuvoje, bet ir geriausiuose pasaulio klubuose ir rinktinėse. Taip pat studijų metu daug dėmesio skirsime praktikai, studentai susipažins su Lietuvos futbolo sistema, klubais, įvairaus amžiaus rinktinėmis. Visose sporto šakose trenerio vaidmuo yra labai svarbus. Jie ugdo žaidėjus, aukšto meistriškumo sportininkus. Manau, kad ši iniciatyva bus puikus postūmis rengiant specialistus“, – teigė LSU kancleris Mindaugas Balčiūnas.

Būsimi treneriai bus rengiami pagal sustiprintą programą. Neabejojama, kad talentingi specialistai ateityje papildys geriausius šalies klubus ar rinktines.

„Stengsimės suteikti kuo daugiau praktinių žinių, studentai nemažą dalį laiko praleis Nacionalinėje futbolo akademijoje, teorines žinias, gautas universitete, galės patikrinti praktiškai. Glaudžiai bendradarbiaujame su Olandijos ir Vokietijos futbolu, tad ir LSU studentai turės išskirtinę galimybę susipažinti su pasaulio lygmens futbolo valdymu“, – sakė LFF generalinis direktorius Edvinas Eimontas.

Įstoję į LSU Treniravimo sistemų programos futbolo specializaciją, studentai jau dabar gali siųsti motyvacinius laiškus el. paštu: futbolas@lsu.lt. Jų laukiama iki liepos 1 dienos, o du studentus komisija atrinks iki liepos 15 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)