Tel Avivo komandos „Bnei Yehuda“ (Izraelis) vartus ginantis Emilijus Zubas, kuriam tai gali būti pirmas kartas, kai išbėgs į aikštę prieš „Tris liūtus“, pripažino, jog varžovas nebus lengvas, bet Anglijos puolėjų jis nebijo.

„Tas žodis „gąsdina“ futbolininkui netinka. Negali eiti į aikštę ir bijoti kamuolio ar smūgio. Tikrai negąsdina, o kaip bus rungtynėse - pamatysime. Tikimės, kad stadione bus daugiau lietuvių. Mums yra geriau, kai matome trispalves ir girdime skanduotes. Aišku, kad anglų bus daugiau, bet norėtųsi išgirsti ir savus balsus“, - kalbėjo E. Zubas.

Jo komandos draugas rinktinėje ir klube Nerijus Valskis, pabrėžė, jog Lietuva turi laiko sustyguoti savo žaidimą treniruotėmis iki rungtynių su Anglija ir kontroliniu maču su Čekija.

„Turime susidėlioti planus, kaip turėsime žaisti su Anglija. Reikės, jog visi žaidėjai atiduotų daugiau nei galime ir tuomet bus galima išgauti teigiamą rezultatą. Norime žaisti futbolą, ne tik gintis ir atsimušinėti, bet ir kovoti. Turime išspausti maksimumą“, - tikino 29-erių metų puolėjas.

N. Valskis praėjusiais metais baigė sezoną „Trakų“ klube, kur įmušė 29 įvarčius. Nuo šių metų sausio jis atstovauja „Bnei Yehuda“ ekipai ir spėjo pasižymėti keturis kartus. Klaipėdoje gimęs futbolininkas ne pirmus metus kremta legionieriaus duoną, bet tikina, jog Izraelis taip pat išsiskiria savo futbolo kultūra.

„Izraelyje futbolo lygis aukštesnis ir tai matoma tiek stadionuose, tiek į stadionus ateinančių žmonių skaičiumi. Pati šalis nėra keista. Yra vadinamasis šabas, kai nuo penktadienio saulėlydžio iki šeštadienio vakaro būna sustojęs gyvenimas. Nors pats jo nesilaikau“, - šypsojosi futbolininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)