Sumanymu įpūsti naujų vėjų rinktinės palaikymo fronte futbolo entuziastai socialiniuose tinkluose pradėjo dalintis mėnesio pradžioje.

Paramą nacionalinei komandai antradienį Vyčio tribūna išreiškė ir specialiu „choreo“ – taip vadinami ištikimiausių futbolo gerbėjų paruošti trumpi vaizdiniai pasirodymai, kuriuose naudojamos vėliavos, transparantai, neretai ir pirotechnikos priemonės. Tiesa, lietuviai buvo tvarkingi ir pastarąsias sudegino dar pakeliui į stadioną. Beveik visas – vieną deglą sirgaliai vis dėlto įsinešė ir pirmame kėlinyje uždegė tribūnoje. Už tai LFF gresia UEFA bauda.

Nepaisant nulį vos perkopusio termometro stulpelio, Lietuvos rinktinės akistata su Malta sutraukė pilną LFF stadioną, talpinantį 5 tūkst. žiūrovų.

Primename, kad naujo trenerio Edgaro Jankausko vadovaujama Lietuvos rinktinė pakiliai pradėjo atrankos į 2018 metų pasaulio čempionatą varžybas, sužaidusi lygiosiomis su Slovėnija (2:2) ir Škotija (1:1).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)