Į simbolinę rinktinę pateko visų lygos klubų, išskyrus dukart pralaimėjusį „Atlantą“, žaidėjų.

Džiugas Bartkus (Marijampolės „Sūduva“). Vartininkas, tapęs neįmanoma misija „Atlanto“ puolėjui Maksimui Maksimovui. Rusas veržėsi į baudos aikštelę, mušė ir iš arti, ir iš toli, bet kamuolio kelyje kaskart išdygdavo Dž. Bartkus. Įvarčiais „SMScredit.lt A lygoje“ praėjusios savaitės pabaigoje ir šios pirmoje pusėje nulijo gausiai, o „sausus“ vartus išsaugoti pavyko tik „Sūduvos“ vartininkui, prisidėjusiam prie marijampoliečių pergalės uostamiestyje 1:0.

Andro Švrljuga (Vilniaus „Žalgiris“). Vilniečiai šįkart nepribloškė įspūdingais rezultatais – jie kankinosi iki rungtynių su čempionato vidutinioku Utenos „Uteniu“, kurį įveikė 4:3, pabaigos, o svarbiausiems sezono konkurentams „Trakams“ pralaimėjo 1:2. Dešinio gynėjo ir dešinio saugo pozicijoje spėjęs rungtyniauti A. Švrljuga valė voratinklius iš viršutinių LFF stadiono vartų kampų – smeigė kamuolį po virpsto ir skersinio sandūra per dvikovą su „Uteniu“, o įvartis į „riterių“ vartus buvo tikras futbolo šedevras.

Maximiliano Ugge („Sūduva“). Prie marijampoliečių pergalės prieš „Atlantą“ prisidėjo ne tik vartininkas – gynybinius namų darbus visa komanda buvo paruošusi stropiai. O rungtynių didvyriu tapo vidurio gynėjas M. Ugge. Italas antro kėlinio viduryje nubėgo į varžovų baudos aikštelę, sėkmingai kyštelėjęs koją po kampinio nukreipė kamuolį į vartus, o po kelių sekundžių marijampoliečiai sūpavo įsivaizduojamą kūdikį, sveikindami tėvu tapusį komandos draugą Arminą Vaskelą.

Linas Klimavičius („Trakai“). Gavo priverstinio poilsio dėl nuobaudų per rungtynes su „Atlantu“, o per dvikovą su „Žalgiriu“ grįžo į įprastą sau vietą aikštėje. Nuo „Atlanto“ bangų „Trakai“ atsilaikė ir be L. Klimavičiaus bei galvos traumą patyrusio Justino Januševskio. Mūšyje su „Žalgiriu“ „riteriai“ irgi kokybiškai griovė, o L. Klimavičius sugebėjo blykstelėti ir kitoje aikštės pusėje – būtent po jo smūgio galva kamuolys pirmą kartą atsidūrė čempionų vartų tinkle.

Aleksandras Byčionokas („Trakai“). 2:1 laimėtose rungtynėse su „Žalgiriu“ J. Januševskis dar nebuvo pasirengęs žaisti 90 minučių, Vaidotas Šilėnas ilsėjosi dėl kortelių, todėl baltarusis atsidūrė sau neįprastoje kairio gynėjo pozicijoje. Iš vėžių A. Byčionoko ši permaina neišmušė – jis stabdė viską, ką derėjo stabdyti, retkarčiais bandydamas ir komandos išpuoliuose dalyvauti. Prie pergalės 5:1 prieš „Atlantą“ kiek anksčiau legionierius prisidėjo rezultatyviu perdavimu Davidui Aršakianui.

Juro Pejičius („Klaipėdos granitas“). Uostamiesčio komanda dvikovoje su Kauno „Spyriu“ sužaidė du skirtingus kėlinius: pirmame ieškojo ir nerado savęs, praleido du įvarčius bei neteko raudoną kortelę užsidirbusio Vilio Grigaičio. Antrame klaipėdiečiai tarsi atgimė, J. Pejičius su Mariumi Papšiu ir Pavle Sušičiumi užsuko svaigią karuselę aikštės viduryje, o operaciją „Išsigelbėjimas“ pradėjo galinga serbo bomba – po J.Pejičiaus smūgio kamuolys nuo skersinio įskriejo į vartus. Netrukus „Klaipėdos granitas“ išlygino rezultatą ir sužvejojo tašką – 2:2.

Klaudijus Upstas (Kauno „Stumbras“). Išvyka į laikinąją sostinę kairiame krašte besigynusiems „Šiaulių“ futbolininkams netapo ramia ekskursija. Viena pagrindinių priežasčių – greitas ir agresyvus dešinys „Stumbro“ saugas K. Upstas. Pirmame kėlinyje jis nepailsdamas draskė šiauliečių gynybos užtvaras, antrame galbūt dėl nuovargio perjungė žemesnę pavarą. Tačiau aktyvūs manevrai krašte kūrė nemažai įtampos ir galimybių parodyti save kauniečių supersnaiperiui Artūrui Rimkevičiui.

Edgaras Mastianica (Utenos „Utenis“). Kažkada Vilniaus „Žalgirio“ fanai džiaugėsi šio futbolininko įvarčiais. Šįkart – ne, nors kamuolį į tinklą E. Mastianica siuntė dukart. Buvęs „Žalgirio“ žaidėjas baudė žalius ir baltus vilkėdamas „Utenio“ marškinėlius. Nors uteniškiai namo į Aukštaitiją išvyko tuščiomis, paerzinti čempionus jiems pavyko – „Žalgiris“ laimėjo po abipusio įvarčių fejerverko, o įtampos elementas išliko iki pat teisėjo finalo švilpuko.

Aleksejus Godinas („Šiauliai“). Šiauliečiai taškų Kaune neiškovojo – dramatiška atomazga tapo A. Rimkevičiaus įvartis jau per teisėjo kompensuotą laiką, atnešęs „Stumbrui“ pergalę 3:2. Vis dėlto A. Godinas buvo turbūt ryškiausias vilties spindulys treneriui Deiviui Kančelskiui. Vos trečiose rungtynėse „Šiaulių“ marškinėlius vilkėjęs kairys saugas kartu su Roku Gedminu ir Dovydu Medžiaušiu sukūrė pirmą komandos įvartį, o po to pats pabėgo nuo gynėjų ir pasiuntė kamuolį į vartus. Simpatiškų epizodų ukrainietis patiekė ir daugiau.

Rokas Krušnauskas (Kauno „Spyris“). Iš Klaipėdos „Atlanto“ į Kauną grįžęs puolėjas „Spyrio“ žaidybinėse schemose jaučiasi vis jaukiau. Uostamiestyje devyniolikmetis futbolininkas sužaidė labai produktyvų pirmą kėlinį. Pradžioje rezultatyvų R. Krušnausko perdavimą lengvu įvarčiu pavertė Dmitrijus Rekišas, o paskui pats puolėjas monstriškai iššovė į viršutinį vartų kampą iš maždaug 25 metrų. Po pertraukos „Klaipėdos granitas“ išsigelbėjo, bet lengva pajūrio komandai nebuvo.

Artūras Rimkevičius (Kauno „Stumbras“). Žaidė taip, kaip yra įpratęs – nuolat ieškojo galimybių ir grasino varžovų vartams. Svarbiausiais epizodais patirtis ir gebėjimas įmušti veikė nepriekaištingai. Pradžioje buvo šaltakraujiška egzekucija po Laimono Jurevičiaus perdavimo, o prieš rungtynių uždangai nusileidžiant veteranas pasiuntė kamuolį į tinklą gana sudėtingu smūgiu vienu lietimu. 18 įvarčių „SMScredit.lt A lygoje“ šiemet įmušęs A. Rimkevičius lieka rimtas pretendentas po trejų metų pertraukos iškovoti rezultatyviausio žaidėjo titulą.