Šių metų birželio 18 dieną Lietuvos U-19 rinktinė triumfavo Baltijos taurės turnyre Estijoje. Dauguma žaidėjų šiuo metu reguliariai rungtyniauja Lietuvos futbolo federacijos (LFF) elitinėje jaunių lygoje ir šalies pirmoje lygoje.

Lapkritį jaunuolių lauks sunkios rungtynės Portugalijoje, 7-oje atrankos į Europos čempionatą grupėje. Lietuviai varžysis su bendraamžiais iš Graikijos, Portugalijos ir Moldovos dėl kelialapių į elitinį atrankos etapą.

Spalio 11 dieną Birštono miesto stadione Lietuvos vaikinų U-19 rinktinė žais kontrolines rungtynes (11.30 val.) su Kauno „Stumbro“ ekipa.

Į Lietuvos U-19 rinktinę pakviestų futbolininkų (be legionierių) sąrašas:

Vartininkai: Marius Adamonis ir Ignas Driomovas;

Gynėjai: Dominykas Barauskas, Domas Levišauskas, Lukas Valvonis, Tautvydas Bracevičius ir Erlandas Juška;

Saugai: Villis Grigaitis, Aurimas Jurgelevičius, Justas Lasickas, Klaidas Janonis, Romualdas Blaževičius, Sigitas Olberkis, Rokas Mikuckis, Deividas Šešplaukis, Martynas Vasiliauskas, Svajūnas Čyžas ir Edvinas Kloniūnas;

Puolėjai: Julius Momkus, Paulius Obolevičius, Eligijus Jankauskas ir Vilius Giedraitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)