„Jeigu juokaujant, tai mes jau pripratę praleisti paskutinę minutę“, – nusikvatojo Ernestas Šetkus.

Kamuolį iš Lietuvos rinktinės vartų šįsyk jam teko išimti 89 minutę po Jameso McArthuro smūgio galva. Prieš tai – 59 min. – lietuvius į priekį buvo išvedęs puolėjas Fiodoras Černychas.

„Normalu, kad škotai ėmė spausti, bandydami lyginti rezultatą. Deja, apsiginti nepavyko. Visiškai šimtaprocentinių progų škotai neturėjo, bent jau aš jų nemačiau. Vis dėlto galiausiai jie tiesiog logiškai pasinaudojo savo stiprybėmis, todėl nusivylimas mažesnis nei buvo po mačo su slovėnais.

Liūdėti nėra kada. Pasiekėme lygiąsias Škotijoje, tai – geras rezultatas. Nenuvylėme nei trenerių, nei sirgalių, nei patys savęs“, – rungtynes komentavo E. Šetkus.

„Juokinga, kad išėjome iš aikštės nusiminę. Rūbinėje turėjome priminti patys sau, kad tai – geras rezultatas. Jeigu toks būtų pasiūlytas prieš rungtynes, turbūt būtume sutikę“, – antrino gynėjas Vytautas Andriuškevičius.

Kiti Lietuvos nacionalinės komandos futbolininkai buvo prastesnių nuotaikų.

„Ne tiek daug džiaugsmo iš tų lygiųjų ir įvarčio, kai jis netapo pergalingu. Gaila praleisti pačioje pabaigoje. Kita vertus, manau, kad sirgaliai nesitikėjo iš mūsų tokio žaidimo. „Daužėmės“ iki galo“, – vertino F. Černychas.

„Vėl tas pats kaip praėjusiose rungtynėse... Labai apmaudu, kai priešininkai paskutinę akimirką ištraukia lygiąsias. Galėjome turėti šešis taškus, turime du“, – konstatavo Arvydas Novikovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)