Abi ekipos mačą pradėjo aktyviai, apylygėje kovoje iniciatyvos imdavosi tai Jonavos futbolininkai, tai svečiai. Įpusėjus kėliniui, aikštės šeimininkai vis dažniau atsidurdavo prie „Šilo“ vartų, tačiau kelis pavojingus smūgius atrėmė Kazlų Rūdos klubo vartininkas, o „Lietavai“ įmušti įvartį vis pritrūkdavo tikslumo.

Antrąją rungtynių pusę jonaviškiai pradėjo aktyviau ir sukūrė keletą aštrių momentų. Po standartinės situacijos pavojingai galva smūgiavo Benas Spietinis, stiprų tolimą šūvį paleido Karolis Šilkaitis, o praėjus dešimčiai minučių nuo kėlinio pradžios buvo pelnytas vienintelis susitikimo įvartis.

Po perdavimo iš kairiojo krašto, kai „Šilo“ žaidėjai nesugebėjo išmušti kamuolio iš baudos aikštelės, atšokusį kamuolį į vartus tiksliai pasiuntė į peržiūrą atvykęs puolėjas iš Baltarusijos. Visgi pelnyto įvarčio futbolininkui neužteko – po mačo Jonavos ekipos vyriausiasis treneris Donatas Vencevičius jam padėkojo ir atsisveikino.

Po praleisto įvarčio svečiai kiek atgijo ir ėmėsi aktyvesnių veiksmų, tačiau išlyginti žaidimo jiems nepavyko ir jonaviškiai iškovojo jau antrąją pergalę per trejas sužaistas kontrolines rungtynes.

„Žaidė į peržiūrą atvykę žaidėjai, žiūrėjome ir į jau klube esančius, nuo praėjusių metų pasilikusius futbolininkus. Žinoma, rezultatas džiugina, pats žaidimas momentais buvo tikrai neblogas, tačiau iki optimalios formos dar toli, tačiau jau matau, kad vaikinai įsiklauso į mūsų reikalavimus, noriai dirba.

Jei taip toliau, tai kilsim tik į viršų“, – po rungtynių kalbėjo D. Vencevičius.

Vasario 11 dieną „Lietava“ savo aikštėje sužais draugiškas rungtynes su Alytaus „Dainava“.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)