„Šiaulių“ futbolininkai iki 56 minutę praleisto įvarčio lygiai kovojo su žalgiriečiais ir pirmame kėlinyje turėjo neblogų progų patys išsiveržti į priekį.

Po neteisingai įskaityto įvarčio šeimininkai dar bandė gelbėtis, tačiau varžovų gynėjai žaidė patikimai. Pralaimėjimo, kurį nulėmė ne pačių, o teisėjų klaidos, išvengti nepavyko, teigiama „Šiaulių“ klubo svetainėje.

Vaizdo medžiagoje matyti, kad 56 min. N. Astrauskas, kai gavo kamuolį, buvo nuošalėje, tačiau po jo perdavimo D. Matulevičiaus įmuštas įvartis buvo įskaitytas.

Po patirtos nesėkmės teisėjų darbą kritikavo ir „Šiaulių“ vyriausias treneris Deividas Kančelskis: „Gaila, kad vienintelė teisėjų klaida nulėmė rungtynių baigtį. Iki to momento vyko apylygė kova daugiausiai aikštės viduryje. O dėl to momento, kai įvartis buvo pelnytas iš nuošalės ar net du kartus prieš smūgį buvo galima fiksuoti šį taisyklių pažeidimą, palikime jį teisėjų sąžinei. Gaila komandos, gaila visų žaidėjų, kurie atiduoda visas jėgas, o kažkam padarius klaidą – pralaimi“.

VMFD „Žalgiris“ LFF taurės turnyro ketvirtfinalyje susitiks su Gargždų „Bangos“ komanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją