Maskvos „Lokomotiv“ (Rusija) klubui už keturis milijonus eurų pardavęs savo rezultatyviausią puolėją Petarą Škuletičių, „Partizan“ ieško jam pamainos. Anot Serbijos žurnalistų, kandidatais į P. Škuletičiaus vietą buvo Arnhemo „Vitesse“ (Olandija) žaidžiantis nigerietis Abiola Adedeji Dauda ir Gižu „Renhe“ (Kinija) rungtyniaujantis bosnis Zlatanas Muslimovićius. Tačiau paskutinę minutę „Partizan“ pasirinko lietuvį iš Tirgu Žiu „Pandurii“ (Rumunija) klubo.

Anot Serbijos žiniasklaidos, pasirinkti D. Matulevičių padėjo tai, kad jis vasarą taps laisvuoju agentu. Vasarą „Partizan“ žada parduoti dar vieną puolėją.

Tiesa, pats Lietuvos futbolininkas lagaminų į Serbiją nesikrauna.

„Nežinau, gal klubai ten ką nors ir tariasi, bet iki manęs tai nepriėjo. Kad pereičiau į „Partizan“, reikalingas ir mano parašas. O aš jo nepadėjau“, – kalbėjo D. Matulevičius.

Pasak Serbijos žurnalistų, sutartis su Lietuvos rinktinės futbolininku buvo pasirašoma paskutiniu momentu – šiandien užsidaro perėjimų langas.

Anot paties žaidėjo, tai, ką rašo Serbijos žurnalistai, jis sužinojo iš „Pandurii“ komandos draugų. „Yra ir mūsų komandoj serbų, jie man jau tai sakė, sėdime su jais čia Rumunijoje ir juokiamės“, – pasakojo puolėjas.

D. Matulevičius patvirtino, kad jis turi su „Pandurii“ iki birželio galiojančią sutartį.