„Barcelona“ komandoje L. Suarezas žaidžia nuo 2014-ųjų ir atstovaudamas komandai jau yra pelnęs 66 įvarčius. Į Ispaniją jis persikėlė iš „Liverpool“ ekipos.

Iš karto po naujos sutarties pasirašymo L. Suarezas buvo paklaustas, ar šis ėjimas – tai signalas Lioneliui Messi, kuris niekaip neapsisprendžia, ar pratęsti sutartį su „Barcelona“.

„Ne, tai nėra žinutė L. Messi – jis pats priima sprendimus. Tačiau ženklas, kad klubas nori pratęsti kontraktus su savo žaidėjais, reiškia, jog „Barcelona“ vertina savus žmones ir tiki jais. Tiesa, pripažinsiu, kad tikroji laimė mane apimtų, jei L. Messi taip pat pratęstų sutartį su klubu“, – teigė L. Suarezas.

Pranešama, kad per savaitę neatskaičius mokesčių L. Suarezas uždirbs apie 200 tūkst. eurų. Numatyta žaidėjo išpirkos kaina – 200 mln. eurų.

Kiek anksčiau ilgalaikę sutartį su Katalonijos klubu sudarė ir kita Pietų Amerikos superžvaigždė – Neymaras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)