L. Messi, kurį palaiko klubo vadovybė ir kiti žaidėjai, po pralaimėjo Ispanijos čempionato rungtynėse La Korunjos ekipai „Deportivo“ 1:2, sukūrė planą, kaip aplenkti Madrido klubą „Real turnyro lentelėje. Argentinietis mano, kad pergalė tarpusavio susitikime su konkurentais madridiečiais balandžio 23-ią dieną leistų „Barcai“ iškovoti aukso medalius.

Pranešama, kad L. Messi nepatenkintas dažna sudėties rotacija, kurią taiko „Barcelonos“ dabartinis vyriausiasis treneris Luisas Enrique. Anot futbolo žvaigždės Neymaras yra būtinas futbolininkas sudėtyje, o štai Andre Gomesas ir Dennis Suarezas aikštėje tinkamai nepakeičia Andreso Iniestos ir Ivano Rakitičiaus.

Kovo 2-ą dieną L. Erique paskelbė apie tai, kad po 2016-2017 metų sezono jis paliks „Barceloną“. Vadovaujant L. Enriquei, „Barcelona“ du kartus tapo Ispanijos čempione ir du sykius iškovojo šalies taurę. 2015 metais „Barca“ laimėjo UEFA Čempionų lygos turnyrą, kėlė į viršų UEFA Supertaurę ir tapo pasaulio klubų čempione.

Šio sezono „La Liga“ čempionate „Barcelona“ po 27-ių turų su 60-ia taškų užima antrą vietą. Pirmenybių lyderis „Real“ turi dviem taškais daugiau ir dar vienerias rungtynes atsargoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)