Po „El Clasico“ varžybų ir „Real“ pralaimėjimo, Diego Simeonės auklėtiniai pakilo į antrąją poziciją Ispanijos pirmenybėse ir nuo „Barcos“ atsilieka keturiais taškais. Nepaisant to, Ispanijos rinktinės narys supranta, jog tarp jo ekipos ir pirmenybių lyderių yra nemenkas lygių skirtumas, o sustabdyti varžovus nuo dar vieno titulo jiems gali būti per sunku.

„Žaidėjai „Barcelona“ klube yra labai aukšto lygio ir juos pavyti yra labai sunku. Jie labai stiprūs. Mes tiesiog bandysime palengva siekti kuo geresnių rezultatų ir žiūrėsime ką tai mums atneš sezono gale. Mes turėsime būti kantrūs, kasdien sunkiai dirbti ir laimėti ateinančias rungtynes. Mūsų klubo ambicijos – laimėti kiekvieną susitikimą.“, – reklaminiame renginyje kalbėjo Koke.

Geriausią gynybą šį sezoną „La Liga“ pirmenybėse demonstruojančių „Atletico“ futbolininkų artimiausias susitikimas laukia jau šiandien 19:15 val. prieš „Espanyol“ klubą.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)