Antroje pagal pajėgumą Danijos lygoje lyderiais esantys „Viborg“ futbolininkai trečiadienį 1:0 įveikė „Roskilde“ komandą. Likus keturiems turams iki čempionato pabaigos 60 taškų surinkę A. Skarbaliaus auklėtiniai nebenukris žemiau antros vietos, todėl jau gali džiaugtis sugrįžę tarp elito.

Tačiau dienraštis „Ekstrabladet“, remdamasis savo šaltiniais, skelbia, kad „Auriu“ Danijoje vadinamam lietuviui džiūgauti nėra ko. Esą naujas „Viborg“ sporto direktorius Ole Nielsenas abejoja, ar A. Skarbalius yra tinkamas treneris „Superliga“ varžybose.

Tiesa, šių gandų nekomentuoja nei klubas, nei pats specialistas.

„Dabar aš noriu tik švęsti patekimą į aukštesnę lygą“, – sakė A. Skarbalius.

„Tai nėra šio vakaro tema“, – nukirto O. Nielsenas.

A. Skarbaliaus sutartis galioja iki šių metų pabaigos. „Viborg“ strategu jis tapo praėjusių metų pradžioje, bet klubui tąkart nepavyko išsilaikyti „Superliga“ divizione, ir šiame sezone teko mėginti vėl pakilti aukštyn.

Jei „Viborg“ klubas išties nuspręstų atsisakyti sugrįžti į „Superligą“ padėjusio lietuvio paslaugų, pastarajam tokia nemaloni istorija nutiktų jau antrą kartą. 2013 metais A. Skarbaliui pavyko išlaikyti krizės krečiamą ir smarkiai atjaunėjusią „Brondby“ komandą elite, bet klubas vis tiek atsisveikino su buvusiu Lietuvos rinktinės gynėju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)