„Dabar jis yra komoje, sukeltoje dirbtinai, nes taip reikia, taip sakė medikai. Kol kas atliekami įvairūs tyrimai, nustatyta, kad kraujyje yra per mažai kalio, jam šaldo smegenis, žodžiu, daro, viską, ką reikia.

Padėtis lyg ir stabilizuota, tačiau dar neišgirdome, kad jo gyvybei pavojus nebegresia. Kiek žinau, jam buvo ne infarktas, bet širdis sustojo, kažkoks skilvelių virpėjimas, ištiko klinikinė mirtis. Juk sporte tokių atvejų pasitaiko“, – teigė P. Ivaškevičius, pats daugybę metų dirbantis futbolo treneriu.

Balandžio 17-ąją 31-ą gimtadienį atšventęs K. Ivaškevičius pastaruoju metu atstovavo „Palangos“ komandai, kuri rungtyniauja Lietuvos futbolo 1-oje lygoje.

Komandoje K. Ivaškevičius debiutavo prieš savaitę, o šeštadienį Klaipėdoje vykusios rungtynės jam buvo antrosios, kai jis vilkėjo „Palangos“ komandos marškinėliais.

„Sveikata jis tikrai nesiskundė, juk treniravosi, praėjo visus patikrinimus. Jis labai prisižiūrėjo, bet pusantrų metų intensyviai nesportavo, nes buvo patyręs traumą. Jis jau senokai treniravosi su „Palanga“, tačiau treniruotėse nebūna tokio didelio krūvio kaip rungtynėse. Gal tam, kas atsitiko, ir turėjo įtakos tai, kad jis ilgai intensyviai nesportavo. Prieš savaitę rungtynėse aikštėje jis praleido tik 20 minučių“, – svarstė P. Ivaškevičius.

K. Ivaškevičius čiurnos traumą patyrė 2013 metais, kai atstovavo Izraelio „Bnei Yehuda“ komandai. Po traumos jam buvo atlikta ne viena operacija, sekė ilgas reabilitacijos laikotarpis.

„Kęstutis vėl planavo grįžti į savo klubą Izraelyje. Sutartis su juo jau yra pasibaigusi, bet klubas jo laukė, ten jis turi gerą vardą. Tačiau dabar, kai užsienio klubai naujų žaidėjų priimti negali, Kęstučiui reikėjo žaidybinės praktikos, nes tiek metų nesportavo. Todėl jis ir pasirinko žaisti „Palangoje“, nes ten žaidžia daug jo draugų. Be to, neseniai su „Klaipėdos universiteto“ komanda tapo Lietuvos salės futbolo taurės laimėtojais“, – komentavo P. Ivaškevičius.

Jis neslėpė, kad šis įvykis veikiausiai pakoreguos futbolininko planus.

„Tegul tik jis pasveiksta, o tada jau viskas – karjera baigta. Bent aš taip manau, kad čia jau toks ženklas atsiųstas. Mano nuomone, jis turės kabinti bucus ant vinies ir vaikus auginti“, – kalbėjo P. Ivaškevičius.

K. Ivaškevičius prieš porą metų romantiškai, ant Olandų kepurės skardžio prie jūros susituokė su širdies drauge Tautvile. Maždaug prieš pusmetį pora susilaukė sūnaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)