„Braziliškas“ Kauno „Vytis“ prieš susitikimą buvo laikomas poros favoritu, tačiau tai neturėtų stebinti, nes Kauno Sporto halėje „Vytis“ šį sezoną nebuvo suklupęs nei karto ir šventė vien pergales.

Šeimininkai audringai pradėjo rungtynes ir greitai įgijo apčiuopiamą pranašumą. Pirmas smūgiu iš toli pasižymėjo Alexas (1:0), kiek vėliau iš panašaus taško įmušė Thyago (2:0), o iki pertraukos tas pats Alexas varžovų vartininką nuginklavo ir dar du kartus – 4:0. VIP sugebėjo sušvelninti rezultatą, tad komandos ilsėtis išėjo švieslentėje degant skaičiams 4:1.

Antrame kėlinyje „Vytis“ labai aktyviai rotavo sudėtimi, leido pasireikšti ir įprastai kiek mažiau rungtyniaujantiems futbolininkams, o tuo pasinaudoję varžovai kilo į lemiamą šturmą ir intrigą atnaujino – 3:4.

Tiesa, tai ir buvo viskas, ką svečiai galėjo pasiūlyti. Vietą finale toks rezultatas garantavo „Vyčiui“.

Lietuvos salės futbolo taurės finalas balandžio 2-ą dieną vyks Jonavos arenoje, kur „Vyčio“ laukia vietos „Vikingų“ egzaminas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)