Pirmo kėlinio pradžioje komandą į priekį išvedė sezono rungtynes sužaidęs gynėjas Ovidijus Girnius (1:0). Keliomis klaidomis pasinaudoję varžovai įmušė du greitus įvarčius ir atsidūrė priekyje (1:2).

Paskutinę kėlinio minutę puolime grubiai sustabdytas Vitalijus Macijauskas uždirbo baudos smūgį, kurį pats sėkmingai realizavo (2:2).

Po ilgosiosios pertraukos „Kaunas FC“ buvo nesustabdomas ir susikrovė nemažą persvarą (6:2). 13-ą minutę „Barking FC“ ekipai pavyko sušvelninti atsilikimą (6:3), bet tuomet lietuviai suaktyvino gynybą, o kontratakoje puikiai sužaidęs komandos kapitonas Eimantas Meidus pelnė sudėtingą įvartį (7:3). Lietuvos futbolininkai įgytos iniciatyvos iš rankų nebepaleido ir savo varžovus sutriuškino be gailesčio (14:4).

„Susitikimo pradžia buvo labai nervinga ir įtempta. Visi žinojome, kad norint tapti čempionais turime tik vieną kelią – laimėti. Pirmas kėlinys buvo ne itin sėkmingas: priešininkų vartininkas puikiai atliko savo darbą, atremdamas pačius sudėtingiausius smūgius, todėl buvo sunku mąstyti apie pergalę.

Nežinau, ką vyriausias treneris, Mantas Kvietkus, jiems „padarė“ ilgosios pertraukos metu, bet antrąjį kėlinį mūsų žaidėjai pradėjo įgavę naują kvėpavimą ir pabaigė varžybas kaip čempionai.

Antrasis kėlinys parodė, kad „Kaunas FC“ yra vertas būti tarp elitinių Anglijos salės futbolo klubu. Žaidimo kokybė buvo aukščiausio lygio: kamuolio kontrolė, gynyba, puolimas ir atakų užbaigimas buvo išpildyti 100%. Priešininkai neturejo net teorinių šansų laimėti.

Sezonas buvo labai sunkus. Dėl didelės konkurencijos per šiuos metus klubai labai sustiprėjo – sunkios buvo visos rungtynės. Noriu pasidžiaugti ir padėkoti mūsų klubo vardu visiems sirgaliams ir partneriams – esame be galo dėkingi visiems Jums už tikėjimą ir palaikymą.

Šiuos tikslus pasiekti būtų buvę labai sunku be mūsų pagrindinio rėmėjo, Anglijos prekybos centrų tinklo „Lituanica UK Ltd“, kurie patikėjo komandos tikslais ir siekiais, padėdami viso sezono metu siekti aukščiausių rezultatų. Tai pat dėkojame „Slam Marketing“, „Klevas Consulting“, „Šilas Londonas“, „Martynas Strabeika Design“, kurie rūpinosi klubo gerove ir plėtra“, - savo mintimis dalinosi klubo įkūrėjas ir savininkas Romas Poluškinas.

„Kaunas FC“ komandos sudėtis:

Eimantas Meidus (kapitonas) – 1 įvartis
Vitalijus Macijauskas – 6 įvarčiai
Karolis Neverdauskas – 2 įvarčiai
Česlovas Jarmalauskas – 2 įvarčiai
Ovidijus Girnius – 1 įvartis
Linas Vaitkus – 1 įvartis
Gajus Turkovas – 1 įvartis
Renatas Ivaškevičius (vartininkas)

Turnyro lentelė:

1.Kaunas FC145834
2.Futsal Club Enfield143834
3.Kickers Futsal Club14322
4.London Zappsport FC14-320
5.Barking Futsal Club14-1219
6.Sport London Benfica FC14-2614
7.Sussex Futsal Club14-2210
8.Braintree Futsal Club14-366

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)