Energingai rungtynes pradėję Klaipėdos „Atlanto“ žaidėjai jau rungtynių pradžioje galėjo išsiveržti į priekį, nes varžovai prasižengė prieš Maksimą Maksimovą ir buvo skirtas 11 metrų baudinys į jų vartus. Tačiau Abdoului Syllai nepavyko jo realizuoti.

Nepaisant šios nesėkmės, klaipėdiečiai sukūrė dar ne vieną pavojingą momentą, tačiau kamuolys varžovų vartų tinkle taip ir nesuspurdėjo.

Antrajame kėlinyje iniciatyvą perėmė HJK futbolininkai, kurie sužlugdė klaipėdiečių viltis namuose išsaugoti savo vartus sausus. 52 ir 85 min. pasižymėjo jaunasis Helsinkio komandos snaiperis Alfredo Morelos.

Atsakomąsias rungtynes klaipėdiečiai Suomijoje žais liepos 7 dieną.

„Tikrai esu nusivylęs rezultatu, bet rūbinėje jau sakiau vaikinams, kad nereikia nusiminti, kad reikia ruoštis atsakomosioms rungtynėms ir dar viską galima ištaisyti. Žinoma, bus sudėtinga, bet stengsimės“, – po rungtynių kalbėjo K. Sarsanija.

Jis sveikino varžovus su pergale, nors tikino nelabai supratęs, kaip jiems pavyko pelnyti tuos du įvarčius. „Aišku, mes patys kalti. Sudėtinga laimėti rungtynes, kai nerealizuoji 3-4 puikių progų, jau nekalbu apie 11 metrų baudinį. Tada anksčiau ar vėliau pasiteisina nerašytas futbolo įstatymas, kad jei neįmuši tu, tai įmuša tau“, – teigė K. Sarsanija.

„Atlanto“ puolėjas Rokas Gedminas prasitarė, jog pergalė veikiausiai išsprūdo todėl, kad klaipėdiečiai per anksti ja patikėjo.

„Pirmą kėlinį tikrai buvome ant jų užlipę, galvojome, kad tikrai laimėsime. Bet išėjome žaisti antrą kėlinį ir kažkur dingo ta ugnelė, kuri buvo pirmajame kėlinyje. Todėl ir rezultatas toks. Yra kaip yra. Tikrai nesijautė, kad jie būtų kito kalibro komanda, kurios neįmanoma įveikti. Nuvažiuosime į Suomiją ir ten stengsimės pasiekti mums palankų rezultatą. Ar įmanoma? Jei netikėtume, tada geriau išvis nevažiuoti“, – pabrėžė R. Gedminas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)