BBC skelbia, kad šis transferas „Juventus“ kainavo net 90 mln. eurų ir tai yra pati didžiausia suma, kuri kada nors buvo sumokėta už žaidėją Italijos lygoje ir apskritai viena didžiausių futbolo istorijoje. Daugiau pinigų yra išleidęs tik Madrido „Real“ klubas, už Garethą Bale'ą sumokėjęs 101 mln., o už Cristiano Ronaldo – 94 mln. eurų.

Praėjusį sezoną G. Higuainas tapo rezultatyviausiu Italijos čempionato futbolininku, pelnęs net 36 įvarčius. Anksčiau buvo skelbta, kad argentiniečio agentas yra arti susitarimo su Londono „Arsenal“, tačiau G. Higuainas ir toliau žais Italijoje.

Iš Buenos Airių „River Plate“ G. Higuainas į Europą persikėlė 2007-aisiais, kuomet sudarė sutartį su Madrido „Real“. Ispanijoje jis žaidė iki 2013-ųjų, kuomet persikėlė į Neapolio ekipą.

Argentinos rinktinėje G. Higuainas yra įmušęs 20 įvarčių per 63 sužaistas rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)