Praėjusiame ture „Jonavos“ futbolininkai patyrė pirmą pralaimėjimą, kai 1:2 (0:0) nusileido lyderiui Vilniaus „Žalgiriui“. M. Čepo teigimu, komanda pasimokė ir stengsis tokių klaidų nekartoti.

„Iš mūsų pusės buvo per didelė pagarba varžovui, apie tai kalbamės su žaidėjais, analizavome savo klaidas ir jas taisome. Analizuojame ir būsimą priešininką, jų stipriąsias ir silpnąsias puses ir ruošiamės rimtai kovai, nes atvyksta lentelėje aukščiau stovinti ekipa“, – sakė vyriausiojo trenerio Donato Vencevičiaus asistentas.

„Atlantas“ (3 vieta, 8 taškai) praėjusią savaitę lygiosiomis 1:1 išsiskyrė su „Trakais“, prieš tai taip pat lygiosiomis 0:0 sužaidė su Marijampolės „Sūduva“. Dar anksčiau klaipėdiečiai 1:0 įveikė „Kauno Žalgirį“ ir 4:1 sutriuškino Kauno „Stumbrą“, o vienintelį pralaimėjimą 1:2 taip pat patyrė nuo Vilniaus „Žalgirio“.

„Atlantas“ turi stiprų puolimą, gerą saugų grandį, komanda žaidžia drausmingą futbolą ir kiekvienas žaidėjas gerai žino, ką turi daryti. Jie sugeba labai greitai pereiti į puolimą. Klaipėdiečiai išties turi charakterį, esant bet kokiam rezultatui žaidžia iki pabaigos ir lieka drausmingi. Tačiau ruošiame savo planą, kiekviena komanda turi ir silpnų vietų“, – teigė „Jonavos“ treneris.

„Atlanto“ gretose su 5 tiksliais smūgiais išsiskiria Andrejus Paniukovas, kuris kol kas yra rezultatyviausias lygoje. Jonavoje po du įvarčius savo sąskaitoje turi Tomas Salamanavičius ir Maksimas Marusičius. 10 įvarčių įmušusios „Jonavos“ strategas tikina, kad komanda ir šiose rungtynėse sieks pademonstruoti atakuojantį futbolą.

„Mes žaidžiame namuose ir kaip visada einame kautis. Savo žaidėjams prieš bet kokią komandą akcentuojame – einame žaisti tik dėl pergalės. Siekiame neužsidaryti savo pusėje, norime rodyti atakuojantį, kombinacinį futbolą, kuo didesnę laiko dalį praleisti prie varžovų vartų ir mušti įvarčius. Nuosekliai ir intensyviai dėl to dirbame“, – kalbėjo M. Čepas.

Futbolo specialistas akcentavo, kad komandai be galo svarbus miestiečių palaikymas.

„Papildomos motyvacijos nereikia, nes žaidžiame namuose. Noriu pakviesti visus į rungtynes, mes jaučiame savo gerbėjų palaikymą, džiaugiamės matydami susirinkusius žmones. Miestas gyvena futbolu, visi klausinėja, domisi“, – teigė pirmą sezoną Jonavoje dirbantis strategas.

„Jonavos“ ir „Atlanto“ pirma šio sezono akistata balandžio 12-ą d. Jonavos miesto stadione vyks 17.00 val. Rungtynių pertraukos metu žiūrovų vėl lauks atrakcijos, kurių metu bus galima laimėti naujausios klubo atributikos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)