Savaitgalį vykusiose „Premier“ lygos rungtynėse „Manchester United“ išvykoje 0:4 pralaimėjo „Chelsea“, tačiau Anglijos lygos taurėje trečiadienio vakarą viskas klostėsi pagal kitą scenarijų.

„Chelsea“ iš turnyro aštuntfinalyje iškrito po pralaimėjimo 1:2 „West Ham United“, o „Mahcester United“ savo ruožtu po Juanos Mato įvarčio eliminavo „Man City“.

Akivaizdu, kad net ir po pergalės J. Mourinho negali pamiršti savaitgalio antausio Londone.

„Pergalė buvo labai svarbi, kadangi šiame turnyre klupti negalima – varžybos baigiasi jau po vieno pralaimėjimo. Negalima sakyti, kad mes visiškai nusiplovėme mundurą po praėjusio savaitgalio antausio, tačiau aš didžiuojuosi tuo, kokius sirgalius turi „Manchester United“. Nesu matęs nieko panašaus per visą savo gyvenimą. Po „Chelsea“ smūgio jie nuo mūsų nenusigręžė, atvyko į stadioną ir audringai palaikė.

Atsiprašau visų už tai, kas nutiko tąsyk Londone. Šitas klubas yra vienas gerbiamiausių pasaulyje, žmonės jį myli nuoširdžiai ir palaiko įvairiuose pasaulio kampeliuose. Jaučiu didžiulį palaikymą ir tikiuosi, kad tokie apmaudūs pralaimėjimai nebepasikartos“, – kalbėjo J. Mourinho, rungtynių išvakarėse britų žiniasklaidai teigęs, kad jo gyvenimas Mančesteryje yra nepakenčiamas.

Tąsyk portugalas skundėsi visur jį persekiojančių gerbėjų ir žiniasklaidos atstovų dėmesiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją