J. Mourinho spaudos konferencijoje pasirodė su marškinėliais, ant kurių krūtinės buvo pavaizduoti 66-erių italo inicialai – CR.

„Tai – nedidelis mano pagarbos ženklas žmogui, kuris atvertė gražiausią „Premier“ lygos istorijos puslapį. „Leicester“ stadionas privalo būti pavadintas „Claudio Ranieri stadionu“. Visas pasaulis susivienijo prieš tokį sprendimą“, – pareiškė J. Mourinho.

Savo poziciją dėl italo atleidimo J. Mourinho išreiškė ir socialiniuose tinkluose, kur pasidalijo C. Ranieri palaikančia žinute.

„Anglijos čempionas ir metų treneris. Apdovanotas FIFA, o dabar atleistas. Tai yra naujoji futbolo era, Claudio. Šypsokis ir toliau, bičiuli. Niekas negalės ištrinti iš istorijos to, ką padarei tu“, – parašė C. Mourinho.

Taip pat portugalas įvertino ir ištrauktus UEFA taurės aštuntfinalio burtus – paaiškėjo, kad dėl kelialapio į ketvirtfinalį „Manchester United“ teks kautis su „Rostov“ klubu iš Rusijos. Anot J. Mourinho, burtai – blogi.

„Šitie burtai buvo mums blogi kiekvienu iš aspektų. „Manchester United“ laukia ilgas skrydis sunkiu metu. „Rostov“ – nebus lengvas varžovas, jis pakankamai sėkmingai pasirodė Čempionų lygoje. Tai gerai fiziškai pasirengusi komanda, ji sumaniai ginasi, – kalbėjo jis. – Tačiau mes rasime būtų, kaip įveikti rusus.“

Primename, kad „Leicester City“ 2016 metų vasaros pradžioje tapo šalies „Premier“ lygos čempionais, bet dabar yra arti to, kad gindami titulą iškris į žemesnę lygą, nes užima tik 17-ą vietą.

„Premier“ lygoje „Leicester“ nėra laimėjęs nuo praėjusių metų, o visas pastarąsias penkerias Anglijos pirmenybių rungtynes pralaimėjo „sausai“.

Tik trečiadienį (vasario 22-ą dieną) Europos masto Čempionų lygos turnyro rungtynėse Sevilijoje to pavyko išvengti dėka Jamie Vardy įvarčio. Tiesa, „lapės“ vis tiek pralaimėjo 1:2 ispanų komandai „Sevilla“, bet vis tiek išsaugojo gana geras galimybes kovoti dėl vietos varžybų ketvirtfinalyje.

Jeigu „Leicester City“ iškristų iš „Premier“ lygos, jie taptų pirmais čempionais nuo 1938 metų, kurie jau kitą sezoną po triumfo paliktų elito divizioną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)