„Raudonieji velniai“ šeštadienį „Premier“ lygos dvikovoje žais su „West Bromwich Albion“ ekipa. J. Mourinho kariaunoje trūks net penkių pagrindinės sudėties žaidėjų.

Be „Trijų liūtų“ aprangas vilkėjusių Ch. Smallingo ir Ph. Joneso į aikštę negalės išbėgti susižeidęs Paulis Pogba, o puolėjas Zlatanas Ibrahimovičius rungtynes turės praleisti dėl diskvalifikacijos.

„Tos kontrolinės rungtynės turi prasmės tik prieš didžiuosius turnyrus. Tačiau viduryje sezono kartu su atrankos rungtynėmis? Nematau prasmės“, – komentavo įpykęs J. Mourinho.

Per tarptautinių rungtynių pertrauką „Manchester United“ į įvairių šalių rinktines delegavo net 13 žaidėjų.

„Jie lyginsite mūsų ir varžovų situaciją, tai „West Brom“ turi tik vieną žaidėją, padėjusį savo nacionalinei ekipai, – kalbėjo jis. – Jie turėjo laiko dirbti, pailsėti ir pasiruošti. Bus tikrai sunku.“

J. Mourinho viliasi, kad pergalės padės „Manchester United“ pakilti aukščiau penktos pozicijos „Premier“ lygos turnyro lentelėje.

Tuo pat metu kitame interviu strategas tvirtino, kad būtų nuostabu treniruoti Brazilijos nacionalinę ekipą, tačiau jis ieškotų paprastesnio darbo.

„Palikęs „Manchester United“ ieškočiau lengvesnio darbo, o Brazilijos rinktinės stratego pareigos – sudėtingesnės. „Be to, brazilus visada treniravo ir turi treniruoti brazilas. Šiaip tikrai būtų įdomu imtis šio darbo. Man patinka dirbti su geriausiais klubais ir geriausiais žaidėjais“, – teigė jis.

Brazilijos rinktinė tapo pirmąja komanda užsitikrinusia vietą 2018 metų pasaulio futbolo čempionate, nors Pietų Amerikos atrankos varžybose dar liko sužaisti keturias rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)