J. Draxleris „Schalke“ekipos gretose debiutavo būdamas vos 17-metų ir tuo metu buvo ketvirtas jauniausias visų laikų „Bundeslygos“ žaidėjas. Nepaisant savo jauno amžiaus, futbolininkas greitai tapo svarbiu klubo žaidėju, o sėkmingiausias jam buvo 2012-2013 metų sezonas, kai per 30 rungtynių čempionate jis pelnė 10 įvarčių.

Deja, pastaruosius keletą metų J. Draxleris buvo kamuojamas traumų, tad jo progresas sulėtėjo.

Vokietis ilgą laiką buvo siejamas su Turino „Juventus“ (Italija) klubu, tačiau derybos užsitęsė, o pastarosiomis dienomis į jas įsikišo „Wolfsburg“ vadovai, smarkiai praturtėję iš Kevino De Bruyne pardavimo.

Būtent jį J. Draxleris savo naujoje komandoje ir pakeis. Pirmadienio popietę „Wolfsburg“ klubas taip pat oficialiai patvirtino, kad iš Miuncheno „Bayern“ komandos įsigijo gynėją Dantę.

„Manchester United“ klubas paskolino A. Januzajų „Borussia“ ekipai

Oficialiai paskelbta, kad „Manchester United“ klubas vienam sezonui atsisveikino su saugu Adnanu Januzajumi. Talentingas belgas paskolintas Dortmundo „Borussia“ ekipai.

20-mečiui nepavyko pritapti prie trenerio Louiso van Gaalo žaidimo schemų ir jis dažnai turėjo šildyti atsarginių žaidėjų suolelį.

Sėkmingiausiai A. Januzajui susiklostė 2013-2014 metų Anglijos „Premier“ lygos sezonas, kai jis per 27 rungtynes pelnė 4 įvarčius.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)