1995 metais debiutavęs Lietuvos rinktinėje jis sužaidė 41 rungtynes ir pelnė 7 įvarčius. Garsiausią iš jų T. Ražanauskas įmušė 2003 metais, kuomet Europos čempionato atrankos rungtynėse Niurnberge nuginklavo Vokietijos rinktinės vartininką Oliverį Kahną ir išplėšė savo komandai lygiąsias 1:1.

Karjeros pabaigoje, T.Ražanauskas ne kartą minėjo, kad tiek jis, tiek kiti REO žaidėjai jautėsi niekam nereikalingi, tad žaisti toliau ir laukti geresnių laikų nematė prasmės.

- Tomai, kas blogiau: jaustis niekam nereikalingam, bet būti klube, ar būti apskritai be klubo? – futbolas.lt paklausė dabar jau buvusio futbolininko.

- Neaišku, kas čia geriau, kas blogiau, nes abu variantai tikrai nėra patys geriausi.

- Kada galutinai su komanda nusprendėte, kad reikia dėti tašką? Buvo kažkoks lemiamas veiksnys?

- Kokia prasmė kažką tęsti, kai esi absoliučiai niekam nereikalingas? Daug anksčiau visi kartu apie tai pagalvodavome, o galutinai nusprendėme tada, kai turėjome vykti į Pakruojį. Po rungtynių su „Šiauliais“ dar galvojome, kad gal dar verta palaukti, bet prabėgo kelios dienos, o absoliučiai niekas nepasikeitė.

- Jūsų asmenine nuomone, kas šioje situacijoje kaltesnis: LFF ar REO?

- Nežinau. Bet faktas, kad, tarkime, dėl UEFA regioninės lygos jau seniai turėjo būti nuspręsta, kas dalyvaus, o kas ne. Kitas dalykas – naųjų žaidėjų registracija. Manau, kad tai yra LFF santykių aiškinimasis su klubu. Tikrai nemanau, kad visi klubai yra atsiskaitę už teisėjavimą.

- Kasdien treniruodavotės, ir staiga per dieną regime nebeliko. Ką veikti tokioje situacijoje?

- Reikia treniruotis toliau. Juk galiu tą daryti su draugais. Be to, daugiau laisvesnio laiko lieka šeimai. Kalbu apie kitus žaidėjus, o man tie trys mėnesiai.. Jie nieko nebūtų pakeitę.

- Ar tai reiškia, kad REO buvo paskutinė Tomo Ražanausko karjeros stotelė?

- Jokių klubų pasiūlymų nebelaukiu, suprantu, kad atėjo laikas užsiimti kita veikla. Kalbant apie profesionalaus futbolininko karjerą, manau, kad tai yra taškas, nes dirbti tokiu režimu, kokiu dirbome, jau nebenorėčiau.

- Gal teko bendrauti su kitais REO žaidėjais? Kaip jiems sekasi?

- Blogai sekasi. Jų niekas net negalės registruoti, kol nebus oficialaus sprendimo, kad tokio klubo kaip REO nėra. Žmonės išmesti kaip į gatvę.