Kovą dėl prestižinio trofėjaus tęsia du Ispanijos klubai – Madrido „Real“ ir FC „Barcelona“, Miuncheno „Bayern“ iš Vokietijos bei Turino „Juventus“ iš Italijos.

Tačiau ispaniško „El Clasico“ pusfinalyje neišvysime: „Barcelonos“ laukia kitas, ne ką mažesnis iššūkis – „Bayern“ buldozeris, kuris prieš dvejus metus katalonus pakeliui į finalą sutraiškė bendru rezultatu 7:0 (4:0 Miunchene ir 3:0 Barselonoje).

Kitą pusfinalio porą sudarys „Real“ ir „Juventus“ ekipos, kurios šioje turnyro stadijoje paskutinį kartą tarpusavyje žaidė 2003 metais ir tada 4:3 (1:2, 3:1) pajėgesni buvo italai.

Pusfinalio poros:

FC „Barcelona“ – Miuncheno „Bayern“

Turino „Juventus“ – Madrido „Real“.

Pirmieji pusfinalio mačai Barselonoje ir Turine bus žaidžiami gegužės 5-6 dienomis, o atsakomieji Miunchene ir Madride – gegužės 12-13 d.

Burtus traukė Vokietijos futbolo legenda ir šių metų turnyro finalo ambasadorius Karlas-Heinzas Riedle.

2014-2015 m. sezono UEFA Čempionų lygos nugalėtojas paaiškės birželio 6-tą dieną Berlyno Olimpiniame stadione.

Primename, kad čempionų titulą gina Madrido „Real“ futbolininkai, kurie praėjusiais metais finale Lisabonoje po pratęsimo 4:1 pranoko „Atletico“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (274)